ver jaardag

Door wheez50 op maandag 3 juli 2000 12:30
Categorieën: Personal, rants, Views: 1.039

En dan wordt je geboren...

Binnen een aantal weken is het weer tijd voor het gaan onthouden dat je niet x jaar oud bent, maar in plaats daarvan x+1 jaar oud. Of als je nog niet hebt kunnen wennen sinds het jaar ervoor, inmiddels x+2. Voor invriezers en comapatienten: voeg een variabele y toe :)


Verjaardagen kunnen leuk zijn. Op zich zit ik er niet mee om ouder te worden. Ik heb nog steeds de hoop knapper te worden naarmate ik ouder wordt. Waarschijnlijk ijdele hoop, maar goed. Desondanks is het een stuk moeilijker ouder te worden als de tijd je machteloos door je vingers glipt. Als je privesituatie zodanig is dat je jezelf voelt stilstaan, dan begrijp je dat stilstaan achteruitgang betekent. Langs je zie je je vrienden zich ontwikkelen. Samenwonen, trouwen, promotie en dan eigen huis+kinderen. Ze rijden rond in een mooie auto en kopen elke 2 jaar een nieuwe PC.

En jij blijft achter. Staat als het ware stil. Dan is een verjaardag ineens niet leuk meer. Dan is het een gebeurtenis die een gevoel van misere oproept die onvermijdelijk lijkt. Ik hoop maar dat mijn volgende verjaardag beter is ;)

Eigenlijk had dit gepubliceerd moeten worden op 3 juli 1978 - tweakblogs kan alleen terugposten tot 2000. Waarom ik terugpost? Omdat ik mijn blog eerst een beetje wil vullen voor 'm publiekelijk bekend te maken.

Volgende: Duet 05-'03 Duet

Reacties

Reageren is niet meer mogelijk